Dela detta inlägg

Igår kom vår nya(re) mast hem. Levererad på lastbil till Hinsholmen.

I förra veckan åkte jag upp Wasavarvet i Södertälje för att  inspektera masten. Redan innan jag åkte till Wasavarvet hade jag fått ett bra pris på transport av Torgersson transport, så när allt visade sig vara bra med nya masten var det bara att bekräfta bokningen.

Eftersom vi bokat tid med Riggarna i slutet av v. 40 mailade jag Torgersson och fick till svar att masten kommer i slutet av veckan 39. Med tanke på att de vill ha leveransen signerad så bad jag att de skulle höra av sig så fort de visste vilken dag och tid de skulle komma fram.

Igår, precis när jag stod med lill-tjejjen i handen och skulle gå i från dagis, ringer Torgersson och berättar att masten kommer till Hinsholmen om 50 minuter! Tack och lov fick jag tag i Mamman, som redan var i de västra delarna av stan.

Så när väl lastbilen rullade in, hade hon redan samlat ihop en välkomstkommitté av ett par hjälpsamma båtägare som raskt kunde hjälpa till att lyfta av masten.


Video

Laddar konversation

Föregående inlägg

måndag 19 september 2022 18:57

Nästa inlägg

fredag 7 oktober 2022 00:25
Ämnen