Dela detta inlägg

Det blev en tidig upptagning i år. Perfekt för båtrenovering!

Eftersom både motorn skall ur båten och hålet för S-drevet plastas igen, hade jag bokat upptagning med närvaro, klockan 09:20. Klockan 09:05 rullar jag och Lilltjejen in på på planen. Då står båten redan på land! När jag pratar med gubbarna i hamnen som kör traktor och kran om att jag skall byta motor och behöver komma åt får jag till svar "Det kunde du väl sagt tidigare!". Självklart kunde jag gjort det om de bara hade läst de instruktioner de fått via bokningen på Grefabs hemsida. Deras reaktion gav mig en fingervisning om hur jag behövde hantera dessa gossar; smicker och smör. Strax därpå lovade de att palla om båten dagen efter.

Utöver en smärre musselodling i botten verkar skrovet vara slätt och fint och i bra kondition. Första steget var att demontera propellern – innan någon annan gör det.

Laddar konversation

Föregående inlägg

söndag 19 september 2021 22:14

Nästa inlägg

söndag 26 september 2021 23:00
Ämnen